Spatsersväng.
2012-01-20 @ 14:47:41

Nytt projekt eller vad man ska kalla det...
Jag har bestämt mig för att börja plocka fram ritblock, gitarr och word-dokument mycket oftare. Kreativt är kul och just nu vill jag bara rita, spela, sjunga och skriva hur mycket som helst. Inspon ligger på topp och det känns bara allmänt asbra även om jag fortfarande är galet trött på livet ibland.
Men ur den kreativa synvinkeln är allt tipp-topp!

Passar på att gratta min fina vän Sanna också, 16 år och det känns helt sjukt (ännu sjukare är att jag också är där snart)! Grattis!
Kommentarer
Postat av: jojo

Hej!jag blev medlem på double för några månader sedan och har tjänat över 5000 kronor

på att endast uppdatera min blogg. kollar du in på min blogg ser du ett inlägg med en länk till en hemsida som nu gjort det möjligt för oss alla stora och små bloggare att tjäna pengar. jag har ungefär 50 besökare om dagen och får cirka 200 kronor om dagen för det. för varje inlägg du gör får du 25 kronor. klicka på länken i mitt inlägg och bli medlem du med! har du frågor eller funderingar så kan du skicka en kommentar till mig eller maila mig på fjb@live.sehoppas du får en underbar måndag.kram jojo.( se inte detta som ett spam mail eller liknande. det här är en möjlighet för dig att tjäna pengar alldeles gratis på att göra något du gillar )

2012-01-24 @ 12:27:27
URL: http://jbsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback