Welcome to London

Jag vill tillbaka. Jag vill fota mer och finare och ha skaffa ännu fler minnen. Jag vill gömma mig i Åsas resväska och följa med henne dit på höstlovet. Fan att det inte är så enkelt. För det hade varit så in i helvete kul...

Non semper erit aestas


Blurry and unfocused


Elisium


Sorry guys

Jag var bara tvungen. Hatar låten så mycket att jag älskar den. Typ. 
Jag vet inte vad som händer med min musiksmak, men den här är gamla, obetydliga minnen för mig som jag just nu vill återuppleva.
Imorgon är det nollning och inspark.
Tagga till döds. 

2012//09//14

Har dammat av gamla mappar på datorn i brist på bilder. Fan vad jag fotade förut. Det var så kul, att bara gå ut och fota ett träd eller hustak eller löv på marken eller en lykstolpe med hundpiss på.
Saknar att ha viljan att göra sånt. 
Hur som, tänkte att ni var trötta på bilder på mig nu, så här får ni en gammal bild (eller ja, två gamla bilder som jag satt ihop) med ny redigering.
Gilla't eller dö.

Nytt

Så var den gamla headern borta. 

För att ni inte ska glömma mig

Idag har jag varit hemma. Ätit Ben&Jerry's "oh my apple pie" och tyckt synd om mig själv. Har mått skit sen i fredags. Eller ja, har inte så stor erfarenhet av att må skit egentligen, så detta är väl vad en normal person skulle kalla att ha en mindre förkylning.
HUR SOM. 
Stannar hemma även imorgon, tänker bli helt frisk nu innan jag går vidare i livet. Hade jag vetat detta imorse hade jag nog sparat lite av glassen...
Bara så att ni vet är bilden inte tagen idag. Heeeeeeell no. Denna bild är tagen i en tid då jag fortfarande duschade och bytte kläder. Bara så ni vet.

Hej

Tänkte bara säga att jag lever, även om bloggen inte gör det at the momentum.