Inspo

Från we♥it.
Ni får nöja er med detta som enda uppdateringen idag!
Ikväll blir det lite nyårsfirande med ett par kompisar.
Hoppas ni får en bra avslutning på 2011, och en grym början på 2012!

Jag har glömt vad jag kom hit för


Nytt till datorn!

Nu när jag är nybliven ägare av en stor (eller ja, större i alla fall) dator behövdes ett nytt fodral. Hittade detta på coolstuff.se, hur tufft som helst!
Ser ut och känns precis som ett slitet paket, med etiketter och grejer. 199 kronor fattigare och ganska mycket gladare har jag nu fått hem det, och älskar det!


Julaftons-foton


Här har ni min julafton i bilder!

Salut et bonjour

Lite småsöta bilder sådär.
Idag har jag varit hemma hos kusinerna och beudrat yngsta kusinen Vannas nytagna hål i öronen. Jodå, hon var stolt kan jag säga.
Min syster sitter just nu och laddar in sina nya Sims 3 (husdjur och stadsliv), och eftersom att jag under de senaste veckorna blivit världens sims-nörd är jag skittaggad!
Mormor har satt igång med att laga kallops (en av mina favoriträtter), så det här kommer att bli en bra kväll! Jag menar; blir det bättre än Sims och kallops?

Back from the living

Jag och min söta kusin Jonna.
Nu tänkte jag återuppta bloggandet efter ett par dagars jul-dvala.
Jag är så överdrivet glad just nu, det blev verkligen en toppen jul!
Roligt sällskap, mysig stämning (trots att snöns frånvaro) och underbara julklappar!
Jag är just nu ägare av en helt ny, snabb (inte en dag för tidigt) laptop!! Förutom det fick jag en gitarr, plus en massa andra fina saker. Behöver jag ens beskriva i ord hur glad jag blev?
Jag ska lägga in bilder senare (trots att min fina julaftons-outfit inte gjordes rättvisa av det dåliga ljuset), plus lite bilder på det jag hittills handlat på mellandags-rean!

När det inte längre finns tid är hopp det enda vi har

Åsa x2

Alltså...bara...jaaaaa...så underbar!


God jul!

Jag är så glad just nu att det är helt galet, skriver senare!
Hoppas att ni får en fantastisk julafton!

Så satans jäkla bra!!


Out of focus and out of time

Nu är det bara timmar kvar tills jag hoppar in i bilen och åker till Kalmar där mormor och morfar väntar! Åååååh, har saknat dem massor!
Och bara två dagar kvar till jul!!
Jag håller tummarna för att det åtminståne ska finnas lite snö på marken när vi kommer fram...
Förmodligen kommer uppdateringen att suga medan jag är där, men ni får leva med det. Jag tror faktiskt att även ni har bättre saker för er såhär precis innan jul än att sitta framför datorn!
Men det kommer förmodligen ett par tidsinställda musikinlägg.

En dröm som aldrig blev verklighet och moln som aldrig fick regna

Nu är det officiellt jullov (och jag är typ sådär glad ↑)! Avslutningen är avklarad (sjukt framträdande av Niklas och Simon, fan vad grymma ni är!) och nu har jag en månads ledighet att se framemot.
Imorgon blir det en fika med vänner innan familjen tar bilen ner till mormor och morfar i Kalmar!

Hej, jag tror att jag älskar dig.

Okej, a random confession; jag skulle lätt kunna bli kär i en person enbart genom att höra människans röst. Det är något speciellt med killar/män som sjunger...Jag har en liten crush på Joe Purdy tror jag, han har en sån där känslofylld röst som jag gör att jag hamnar i trans och får världens rysningar.

Jag viskar till mitt vinterlandskap "Snälla lämna mig inte än"

Idag har det varit en bra dag.
Livet har rullat och jag har mått bra.
Kanske för att det efterlängtade jullovet bara en dag borta?
Efter skolan hjälpte jag och Åsa till att leta efter Amies iPhone i snön (fett lyckat med en vit iPhone i vit snö. Inte var ljudet på heller) innan vi åkte in till stan.
Där handlade jag de sista julklapparna plus ett rött läppglans som ser galet bra ut över vinröd läppenna. Ni får se sen antar jag.
Nu ska jag börja packa kläder (familjen åker snart till mormor, morfar och släkten i Kalmar, kommer att bli bästa julen!) och spela Sims 3, sådeså.

Between these dirty sheets I find nothing but tears

Äntligen har jag överfört lite nya foton från kameran!
Nu har höstterminens sista vecka startart och det känns underbart. Trots ett riktigt pissigt resultat på matteprovet är jag glad.
Nu ska jag till Åsa, är det udda att jag njuter av att trava fram genom snön?

Julkort och städning

HAHA "populär" är knappast ett ord som beskriver min blogg, men vill min syster tro att jag har tonvis med läsare tänker jag knappast förstöra den illusionen.
Idag har jag förutom att städa slagit in paket och gjort julkort (t ex det ovan, som för övrigt ser mycket bättre ut irl). Känns liksom som att det är dags nu.
Imorgon börjar höstterminens sista vecka, vilket innebär lov. Åh. Ledighet.Känns underbart!

Vet inte om hon brukar ha rubriker så jag skiter i det nu

Hej,hej! Idag är det Emmas lillasyster Maja som bloggar. Min egna bloggs senaste inlägg var från sommaren 2010, alltså var det rätt längesen jag höll på med det här, så dont juge me. Jag tycker det är rätt orättvist att hon har en sån populär blogg och jag (när jag väl bloggade) hade en statestik på typ 2 sidvisningar varannan vecka. Men iallafall, jag gör inte det här för att skryta om min "Faaaaantastiska syster" (Emmas ord!) utan för att berätta vad hon och jag gjort idag (hennes stökiga rum behöver städas så hon överlät dagens inlägg till mig. Mowhahahaha...).
Vi åkte till vällingby för att köpa julklappar, såg massa konstiga människor,köpte julklapparna,såg fler konstiga människor och sen på bussen hem hamnade vi bakom en alkis som verkligen stank.
 Ja, det är det och städat som vi har gjort idag.
Hoppas jag får gästblogga mer nån annan gång!


Inspo

Ni får lite fredags-inspo från weheartit innan jag fortsätter mitt sökande efter Åsa som vägrar svara när man ringer.
Idag har jag haft matteprov, det sista för den här terminen.
Det gick åt helvete, men jag är glad ändå at le moment.
Ikväll ska jag och Åsa mysa ner oss framför Titanic, bättre blir det liksom inte.

Och alla hundra par ögon stirrar tomt tillbaka, vill inte se, kan inte.

Har pluggat till matteprovet utan att bli klokare.
Faktiskt så stör det mig inte. Jag, som annars blir supernojjig över alla prov, bryr mig inte. Eller jo, lite, men snart är det lov, och den tanken håller mig ovanför vattenytan ett litet tag till.
Skulle jag panika över detta prov skulle jag drunkna, det har varit för mycket som tynger ned mig på senaste tiden.
Men just nu mår jag bra. Allt känns bra.

Dagens outfit


Du förstår bara inte, men vad kan jag göra förutom att le?

En gammal men fin bild på min lillasyster!
Förstår fortfarande inte hur folk kan påstå att vi är lika...

Inspo

Från weheartit. Såklart.
Det finns en gräns för vad en människa orkar. Just nu hoppar jag fram och tillbaka över den gränsen, hoppar hage fast jag inte vill. Kan inte allt bara flyta på? Måste allt hända på en och samma gång? För jag orkar verkligen inte det.
Nya problem kommer upp till ytan, saker jag tagit för givet hela livet. Samtidigt är jag så jävla glad att allt inte är som för några veckor sen. För det orkade jag inte heller. Do I make any sense at all? Tror faktiskt inte det.
Men ja, ibland känns det som att högre makter vill sabba för mig av någon anledning...

Frusen till is med ett kokande hjärta

Åsa igen, jag fortsätter att hitta massor av fina bilder på henne som jag inte ens visste om att jag tagit...

Bara helt sådär härligt jätterandom

Idag har jag varit kreativ. Ritat, för första gången på länge. Fult som fan fast ändå fint. Eller ja, något sånt.
By the way så känner jag just nu att ingenting spelar någon roll när det gäller livet. På ett positivt sätt.
Snart är det lov, så skit i att det inte finns någon snö, att jag kommer misslyckas på matteprovet, att jag inte kunde formulera en normal mening på franska-testet och vem fan bryr sig om att jag dansar lika dåligt som gubben på bilden?
Lov. Så otroligt jäkla skönt det ska bli.

Grainy photos on a grainy day

Jag håller just nu på med en bloggdesign åt min syster. Problemet är att hon ännu inte skapat någon blogg. Aningen ogenomtänkt kanske.
Om inte annat är det åtminståne kul att pyssla lite i photoshop som jag just nu håller på att lära mig!
Imorgon blir det Lucia-tåg! Jag nöjer mig dock med att titta på, levande ljus när man är morgontrött känns inte som en passande kombo för mig.

Himlen i form av en dator

När jag köper/får en dator (snälla tomten, ett bidrag till en dator skulle sitta så jäkla bra just nu!) ska jag lätt beställa ett "laptop-skal" härifrån!
Hade jag en lika fin dator som någon av bilderna ovan skulle jag nog helt seriöst gråta av lycka...ååååååååh. Tänk att sitta och jobba med en ny bloggdesign/redigera foton på en sån där laptop...mår nästan lite dåligt just nu av att se min lilla laggande fisdator...

Dagens outfit


Like a living dead

Fina Åsa!
Jag är inte alls så trött som jag förväntat mig att jag skulle vara efter nattcupen. Den gick helt okej, även om det hade känts grymt att vinna.
Jag ska försöka leta reda på något ätbart, sen väntar en lugn kväll i soffan!

Luciacup

Nu drar jag till nattcupen mitt lag håller den här helgen! Kommer fömodligen inte att uppdatera bloggen, eftersom att jag kommer att vara upptagen med att vända dygnet...

That's why.


Dagens outfit

Åh herregud vilken tid det tagit att ladda upp bilderna från kameran! Min dator är så långsam! Ikväll fortsätter övertalningsarbetet för att få pappa att ge mig en ny (julen är ju här snart, och jag har varit otroligt snäll detta år om ni frågar mig, så...)

Bara för att det inte är värt det

Jag är klar med min matteläxa (lyckades till sist pyssla ihop en liten gubbe som är exakt en kubikdecimeter) och har precis mejlat in mitt SO-arbete. Satan vad skönt det känns! Nu ska jag gå och lägga mig. Ja. Jag tänker komma ikapp med sömnen.
I helgen är det nattcup som jag vägrar vara trött under, så ja, nu ska jag sova.

I miss you, London

Idag har jag varit hemma. Det är helt enkelt för mycket just nu, och jag orkar inte med det. Imorse orkade jag knappt resa mig ur sängen, och huvudet dunkade som attan.
Efter massor av sömn och en huvudvärkstablett mår jag bättre, men känner mig forfarande inte helt ok...

Inspo

Det känns som att den där texten passar in rätt perfekt på mitt liv att the moment.

Fjäderlätta vingar mot egyptisk bomull

Min syster springer runt och gör magi-trick som hon tvingar mig att titta på. Kul tisdagskväll.
Nu ska jag börja bygga en tredimisionell pappersgubbe som ska bli min matteläxa. Än en gång; kul tisdagskväll.

Inspo

Från weheart it.
Jag är ledsen över den kassa uppdateringen. Tiden räcker inte till och det finns tusen saker jag villbordemåste göra.
Förhoppningsvis ställer mitt huvud om sig till att följa resten av världens klocka snart, men tills dess får ni leva utan uppdateringar och nya foton.

En stunds morgonljus

Ska snart iväg på träning. Utomhus. Hur avundsjuka är ni just nu?
Annars då? Jag ska försöka övertala en kille i klassen att låta mig jobba för honom. Om han nu inte skulle vilja det vet jag var han bor hehehe...

Du tittade på mig och låtsades som ingenting, och för det älskar jag dig.

Eftersom att jag inte vet om det är första eller andra advent idag får ni en asbra låt istället. Kvällslogik ni vet...

Ny design på G!

Blivande bakgrund till nya bloggdesignen?↑
Ja, jag vet, bloggen är i kaos (vet i och för sig inte om ni märker av det), men en ny design är på g! Just nu varvar jag plugg med designande, så snabbt går det inte, men förhoppningsvis kommer ni att kunna se det färdiga resultatet senare ikväll!

Välkommen till mitt skuggland


Svar

Hej på dig med. Japp, jag har fotat alla bilder jag lägger upp på min blogg, förutom dem under kategorin "Inspiration" (vilket ju säger sig självt)!

Dirty paws of monsters and men

Hej den här låten är bäst så jag skiter i vad ni tycker!
...och helt plötsligt trillar det in kommentarer! Humörkurvan bara stiger, tack!
Idag är det första december och inspirationen ligger på noll. Jag hade hoppats kunna visa upp ett par gnistrande snöfoton, men nejdå.
Istället har jag och mamma tittat på två olika gymnasieskolor, men ingen av dem tycks komma i närheten av Upplands-Bro gymnasiet som jag bara inte kan släppa tanken på.
Men jag har ett par skolor kvar, som jag känner mig taggad på att utforska!
Nu ska jag dra mig mot sänglandet och utvidga mitt engelska ordförråd med hjälp av "The woman who walked into doors" eller något sådant.
Ha'de bäst!