Grattis fisunge!

Idag fyller söstra mi (fulaste uttrycket evvah) 14 år! Helt sjukt ju. Ännu sjukare är att hon lär växa om mig innan hon fyller femton. Kul för henne.
Strunt samma.
Grattis!!

Så var topparna überbleka!

Syns väl inte jättebra på bildera, men nu är min dip dye fulländad! Typ. Känns ju bra! Blev ett par nyanser blekare i alla fall. Dock förstår ingen av de vuuxna invånarna här hemma det fina i det, men det var väl ingen överraskning.
Bättre bilder kommer senare!

Inspiration

Fan vad jag vill bleka skiten ur håret och färga det rosa. Fast nej. Mitt hår är slitet som det är och skulle förmodligen brytas av på kuppen, men satan vad fint det är...Får väl nöja mig med att göra min dip dye lite finare då, för nu är den bara gul och störig. Nåt måste hända med håret i alla fall!

Welcome to London


En sol som inte skiner och ett jobb som inte suger

Nu har jag jobbat i tre dagar, mitt allra första riktiga jobb. Eller ja, sommarjobb. Börjar nästan trivas med gamlingarna på Katarinagården. 
Annars då?
Har smått ångest inför gymansiet samtidigt som jag konstigt nog längtar. Längtar till skolan. Helt sjukt ju...

Hej

Bara så ni vet att jag lever.

Sunset coloured kaleidoscope

Ibland råkar man bara hitta lite random bilder på datorn som med lite (eller massor av) redigering blir som nya igen!
Nu är det dags att damma av bloggen igen, även om jag inte tänker lova konstant (eller ens regelbunden) uppdatering. Är tillbaka i molniga Stockholm, men redan imorgon drar jag iväg till Åsas landställe för att träffa muppen igen.
Blir asbra.
Nästa vecka börjar sommarjobbet också, kanske inte något jag ser framemot jättemycket, men pengar i fickan är ju helt ok!

Sommar, sol och bränd hud

Uppdateringen har väl inte varit den bästa de senaste dagarna, men enligt statistiken har ni också varit upptagna med annat, så ni får nöja er med ett inlägg då och då!

Mommo och jag

Jag lär väl få massor av skit för att jag la upp den här bilden, men strunt samma! Här är en bild på mig och min söta mormor som inte gillar att le på bild!
Idag har jag spenderat alla de pengar jag planerat att spara till slutet av sommaren.
Nu är jag dock två par shorts, ett par jeans och en tisha rikare. 
Lyckades hitta Drömshortsen med stort D; batik/regnbågsfärgade (-ish) och hög midja. Helt ok sådär. Bilder kommer såklart sen!

Capital Cities

Okej. Egentligen hatar jag sån hör musik. Lite halv dunk sådär, jag menar; ska det vara dunk-musik ska det dunka ordentligt. Typ Tiborgs remix av "Bulletproof". Men satan vad jag gillar det här bandet!
Side-baren på youtube is the place to be, helt sjukt hur många cpgrymma band och låtar man hittar där!

Nostalgi och sånt man glömt bort


I behov av förändring

Nu har jag spenderat eftermiddagen+kvällen hos älskade mormor och morfar. Ser framemot två veckor här!
Vidare så kan jag nöjt konstatera att jag lyckades pyssla ihop en relativt snabb design, men satan vad bra det känns!
Jag har en sånt behov av förändring just nu att det är sjukt. 
Nya mobilskal ska beställas, nya kläder ska inhandlas och hårtopparna ska blekas skiten ur. Jag snackar vit dip-dye!
Gah vad snyggt, är så taggad.
 
Älskar min dip-dye som den är nu med, men jag vill ha mer!
Mina stackars toppars hälsa kan väl diskuteras, men just nu känns de faktsikt inte alls slitna så då är det bara att tuta och köra!

Som när vi gömmer oss bakom falska leenden

Tidigt imorgon åker jag, mamma och Maja till mommo o moffa i Kalmar. Ska bli så himla mysigt! Under tågresan ska jag försöka fiffla ihop en ny bloggdesign också, vi får väl se hur det går...

Welcome to Shadowland

Just drar mina foton mer ått det mörka hållet, fast det är ju jäkligt fint det med....
Idag har jag i alla fall umgåtts med min barndomsvän Karolina som bor i USA, vilket gör att vi knappt ses. Mysigt att träffa henne hur som helst!
Jag har ocksa tagit ett dramatiskt farväl av Åsa som jag inte kommer att träffa på två veckor. Känns jobbigt faktiskt, vi har ju i stort sätt flyttat in hos varandra. 
Trots det ser jag framemot Kalmar och två underbara veckor med släkten!