För att vi alltid lyckas stanna tiden

Designen är nästan klar och den lär bli ascool (så förbered er på att bli blown away).

Update

I haven't written anything on my blog during the past two days, and instead been focusing on other thing.
During my break I decided that I need to change my blog a bit.
I've always tried to seem happy and positiv on my blog, even though I might not feel that way in real life. That's why I have come to the conclusion that it's stupid.
So I'm going to change my design and start writing more about life as it really is. Sounds good?

Who let the dogs out?

Ska börja göra fler sånna här bilder, hur kul som helst ju!
Idag har jag gått runt som en zombie. Har mått så sjukt dåligt och bara velat lägga mig ner på golvet och sova. Tror att de flesta som var med i skidbacken igår känner detsamma...
Att ta det lugnt en stund låter som en rätt bra ide just nu...



I've been like a zombie all day. I've felt ill and tired, I belive that most people that went skiing yesterday felt the same way today. So I belive that a few minutes in the couch seems like a good idea at the moment...

The killing moon confused

Lite halvfina bilder sådär...från sjukt inspirerande http://thekillingmoonconfused.blogspot.com/

Hemma igen

Tydligen går det inte att ladda upp bilder just nu, men jag tänkte bara säga att jag lever efter en dag i skidbacken. Hade jättekul, åkte/ramlade/skrattade massor med mina fina kompisar. Känns dock lite tråkigt att det här är sista året vi åker till Romme med skolan...

I just wanted to tell you that I'm alive after spending the day skiing. I had a great time with my friends, but it feels kind of sad that this was the last year that my class went to Romme...

Farewell to the fairground -White lies

Sitter och försöker lära mig Farewell to the fairgound av White lies (bästa bandet just nu by the way).
Ska snart börja lägga fram grejer inför imorgon då hela skolan åker till Romme och åker skidor! Ska bli jättekul, det var nästan ett år sen jag senast stod på ett par skidor, så vi får se hur det går.

Dare to dream


Inspo

Från galet inspirerande http://imfancy.blogg.se/!
Jag orkar inte ta tag i att börja redigera foton, vet ju redan att jag inte har något nytt att visa er. Jag ska försöka komma igång med fotandet igen, men just nu har jag ingen lust att gå ut i snön och frysa arslet av mig.
Men det kommer, tro mig!

Dagen efter fredag

Just nu sitter både jag och Åsa och bloggar, fett socialt.
Vi ska snart sätta igång med hennes och Elins nya bloggdesign, har en riktigt bra header på g och jag tror att designen kommer att bli grym i slutändan!
Senare ska vi träffa the gang (töntigt gruppnamn för Niklas, Rickard och Adam) och se på skräckfilmer. Inte min grej säger jag bara (alla som suttit nära mig under en skräckfilm vet vad jag pratar om).

Spatsersväng.

Nytt projekt eller vad man ska kalla det...
Jag har bestämt mig för att börja plocka fram ritblock, gitarr och word-dokument mycket oftare. Kreativt är kul och just nu vill jag bara rita, spela, sjunga och skriva hur mycket som helst. Inspon ligger på topp och det känns bara allmänt asbra även om jag fortfarande är galet trött på livet ibland.
Men ur den kreativa synvinkeln är allt tipp-topp!

Passar på att gratta min fina vän Sanna också, 16 år och det känns helt sjukt (ännu sjukare är att jag också är där snart)! Grattis!

För att ibland orkar man inte

Det gick dåligt på kemiprovet. Inte bra. Men jag överlever, känns bara skönt att ha det gjort.
Efter skolan var jag guide på vårt öppna hus. Helt okej faktiskt, det var ett par rätt roliga föräldrar.
Nu ska jag ta det lugnt, plocka fram skissblocket och kolla på body of proof. Because I'm worth it.

Jag vet att det blir bättre

Nu har jag gjort en ny header (igen), och äntligen känner jag mig nöjd!
Idag har jag pratat om kärlek på engelska-lektonen tills Niklas och Becka blev aggressiva, diskuterat fördomar och haft ångest inför kemi-provet imorgon. På tal om det bör jag plugga nu...så hejdå.

I've made a new header (again), and finally I feel happy with it!
Today I've spoken about love in english class til Niklas and Becka got aggressive, I've discussed prejudices och freaked out because of the chemistry test tomorrow. Speaking of that, I need to study...so...bye!

Alla förändras vi

New design (again)! The other one didn't seem so much like "me" you know, so well...I changed it. Everything. Hope you like it!

Swanlake

Snart ska jag iväg på träning. Utomhus. Myyys. Men skönt att komma igång med träningen igen faktiskt. Framför allt efter en seg måndag som denna!

Soon, I'm off to soccer-practice. Outdoors. Nice.

Hopefully you'll get stabbed in the back someday, and realise that no one will reach out their hand

Vaknade upp hos Åsa runt 10 idag och vi låg och pratade kanske en timme innan vi lyckades komma ur sängen.
Sen jag kom hem har jag egentligen inte gjort så mycket, borde väl börja ta tag i pluggandet egentligen, men jag fastnade framför datorn där jag höll på lite i photoshop.
Har kanske en ny header på g, den jag har nu känns så...mesig liksom. Aja, vi får väl se hur det blir!

Woke up in Åsas house around 10 this morning and we talked for about an hour before we managed to get out of the bed.
Since I got home I haven't really done anything, I guess I should start with my homeworks but I got stuck in photoshop. I might got a new header for the blog, the one I got now seems so...boring. Well, we'll see what happens!

Inspo

Lite inspiration sådär innan jag drar till första träningen för året!
Jag är så otränad att det är helt sjukt, men ett av mina nyårslöften är att spela mer fotboll så jag antar att det bara är att sätta igång.

Ny design!

Nya designen är uppe! Klicka på f5 (eller Ctrl+R om ni har en konstig mysko som jag) för att se den!
Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!

Och för att påbörja det jag skrev i förra inlägget ska jag nu börja blogga på engelska (sjukt stelt eftersom att det inte riktigt är min grej men...i alla fall)


Now is my new blog design finished! I hope you like it as much as I do!

Bara för att gröna ögon är bättre än blåa

Freeeeeeedag, fy satan vad härligt!
Ikväll eller imorgon får ni se den nya designen, kul va?
Nu ska jag börja fixa mat, s jag skriver mer senare.
Just det, funderar på att börja blogga på engelska också, har märkt att jag har ett par läsare från andra länder genom till exempel weheartit.com.
Värt att fundera på i alla fall!

Kötthäst. Kännhäst. Käpphäst.

Inga outfit bilder idag tyvärr, när jag släpat mig hem från skolan i snöslasket hade det hunnit bli mörkt så...ja. Ni får en av gårdagens outfit bilder istället!
Nu är min nya bloggdesign klar by the way, men den får ni inte se riktigt än, jag ska först se om något bör ändras. Plus att jag verkligen måste plugga just nu, så jag lägger in den senare! Stay tuned!

Outfit

Outfit of the day // skjorta - second hand // jeans - cubus // kängor - skopunkten
Jag tänkte börja göra som resten av världen och börja lägga upp outfit bilder hela tiden och ja......här har ni onsdagens outfit!

Inspo


We♥it
Idag började skolan och livet slutade. Trodde jag. Men nej då, jag lever fortfarande och det känns helt okej faktiskt...
Efter skolan drog jag hem till Åsa där vi lyssnade på världens grymmaste musik (ingen jävla The voice mix, utan good shit). Sen kom Adam dit och vi låg och pratade om klädstiler. Så kan det bli.
Nu ska jag ta en dusch och sen fortsätta läsa "Flugornas herre". Ha'de bäst!

Choosing the easy way out

Le design börjar ta form och jag försöker att testa så mycket nytt som möjligt. Just nu är det testbloggen som misshandlas, men egentligen är det bara lite duttande kvar innan den är 100% klar och good to go!
Idag har jag träffat Sanna. Hon tycker att jag helt plötsligt växt upp och blivit mer sofistikerad på tal om ingenting. Jag? Pfft. Nää.
Imorgon börjar i alla fall skolan och jag önskar att jag verkligen växt upp och tagit studenten. Jag har liksom utgått från att när skolan börjar tar livet slut. Fyfan.
Aja, hörs imorgon i alla fall!

I belive in everything you think is wrong

Bild till nya headern
Idag har det blivit en riktigt slappdag. Förutom att städa rummet har jag legat i sängen med mensvärk hela dagen. Jodå, det är precis så man vill spendera näst sista dagen av jullovet.
Snart ska jag träffa Åsa, fota lite för första gången på alldeles för länge...så snart får ni se lite ny fräscha foton hoppas jag!

Ny design på g

Jag håller just nu på med en ny bloggdesign, känner att jag behöver lite förnyelse. Egentligen gillar jag fortfarande min nuvarande, men jag är astaggad på en ny design, så håll ögonen öppna!

Drömmar och midnattssolar

Nuvarande bakgrundsbild på datorn ifall ni undrar. Jag har börjat gilla att korsa olika bilder, ska börja göra det oftare tror jag. Ifall ni undrar alltså.
Idag har jag varit med Åsa. Vi har gått runt i mjukisar och inte gjort något alls egentligen. Tittat på "Hannibal rising" (har en huge crush på Gaspard Ulliel nu...lite jobbigt faktiskt...) och druckit te. Riktigt skönt ibland faktiskt...
Efter att vi ätit middag ska vi träffa ett par kompisar en stund tror jag, så...ja, där har ni min fredagskväll!

Nyårsoutfit

Här är min och Åsas nyårsoutfit, blev ett par snabba (dåliga) bilder innan resten av kompisarna kom!

Inspo

Från weheartit
Jag känner inte för att blogga just nu. Livet saknar helt plötsligt mening. Manda och jag har spenderat tonvis av tid och kärlek på att bygga upp den perfekta häst-familjen på Sims 3, och när vi sedan adopterat en ENHÖRNING (ja, det var lika grymt som man föreställt sig) stängs hela simset ner.
Jag hoppas att ni förstår smärtan och att jag inte har någon blogglust för tillfället.
Hejdå.

"Balcony/Green eyes" Joe Purdy


Jag förtränger och fortsätter

Idag blir det en riktigt skön dag, har sovit länge trots mina sömnproblem jag haft de senaste nätterna.
Nu sitter jag med gitarren i knät och funderar på att skriva en låt eller rita eller något.
Känns som att jag inte gjort det på länge, och det är trots allt perfekt äckel-väder att bara sitta i sängen med en kopp te bredvid sängen ochen nystämd gitarr iknät.
Japp, så får det bli, skriver mer ikväll!

Bara en liten önskan

En suddig, omredigerad bild på vatten. Orginalet var egentligen inget vidare, så nu blev fotot såhär istället.
Nyår blev ungefär så som nyår brukar vara. Lite fler raketer och nyårspussar -och kramar bara.
Nu är det nytt år, och jag håller tummarna för att det inte ska bli ett lika jobbigt årsom 2011.
Mer kan man inte göra liksom.
Det känns ändå rätt bra; nytt år, börja gymnasiet, nya människor och en ny början. Lite så.
Det kommer att bli bra. Asbra kanske, om man har tur...