Glöm det jag skrev!

En ny blogg kräver alldeles för mycket ansträngning, och det orkar jag inte med. Och sluta blogga? Pfft, who am I kidding? Jag sagt ett antal gånger att jag ska sluta, men nej, bloggning är liksom min grej.
Så jag kör på, men det kommer att bli massor av ändringar!
Tänkte skriva lite snabbt om klassresan sen, men nu blire match mot Kalhäll!

Alltså...

Jag behöver förändring, vilket betyder ny blogg. Nej, ni får inte veta vad den heter (än i alla fall).
Så alltså, this is it!

Sista inlägget! (tidsinställt)

Känner att den här blev ungefär lika dålig som den förra...

Snart åker vi

Snart åker klass 9a på klassresa. Jag har pendlat mellan att tycka att det ska bli kul och att vilja stanna hemma. Jag menar, barnens ö är väl till för barn mellan 8 och 12 år eller nåt?
Meeeen ja, vi får väl se hur det blir. Jag tänker inte vara tjejen som sabbar för alla andra genom att klaga hela tiden i alla fall.
Snart kommer Manda hit, så jag ska försöka packa lite grejer innan. Men jag menar, vad ska man ha med sig? Är det okej att gå runt i mjukisar och se ut som ett sär eller måste man se ut som man gör i skolan? Dagens dilemma...
Gah jag älskar den här tröjan, så äckligt skön! Dock var det kanske inte den bästa dagen att använda den idag, jeeze vad jag svettades!

Tuff dag...

Idag har jag haft samtal med min mentor. That's pretty much it. Sen har jag träffat Becka resten av dagen för första gången på alldeles för lång tid...
Nu gäller det bara att tagga till inför matchen ikväll. Är faktiskt jättenervös, och det blev ju inte direkt bättre av att Bella kom fram och skakade mig igår och sa "VI MÅSTE VINNA IMORGON!!!". Liiiiite press faktiskt...

Dagens shopping!

Det blev en stickad tröja som jag dog lite för (köpte den i XL...oversize är liksom min grej...) och ett par svintajta, svarta jeans som tyvärr ser ut som leggings på bilden. Precis som jeans ska vara enligt mig; antingen supertajta eller säckiga. Tyvärr är större delen av min lilla jeanssamling ingetdera...
Jättemysigt att shoppa med Sanna (som alltid handlar massa snyggt...fattar inte hur den människan kan ha några pengar kvar).

Drömhuset på cabbell street, London

Blir nästan lite sugen på att flytta in i ett av dessa hus som jag såg i London...

Grattis mami!

Idag fyller mamma år, så grattis!
Dagen har spenderats med brännboll, lekar och tipsrunda. Ja, det var ungefär lika tråkigt som det låter.
Snart ska jag och Sanna till Vällingby, behöver lite nytt!
Okej, kuluppdatering.se!

...

Det har varit låååg uppdatering idag. Det kan ha att göra med att jag fortfarande återhämtar mig från att skolan börjat igen...nej, så hemskt var det inte, men internet har legat nere.
Är mer eller mindre död, så ni får nöja er med denna uppdatering...

Idéer


Hejjaghatarrubrikerochorkarintebrymigomattdenhärblirtypmegasuperduperlång

Dagen har spenderats med världens finaste Sanna, femton muffinsar, tennis och fifa. Och ja, vi lyckades trycka i oss sju muffinsar var, men jag menar hallå? Sista dagen på sommarlovet = tjocka i sig tröstmuffins tills det känns som att de ska komma igen (för mig hände det efter ungefär dem femte muffinsen, men jag har inte spytt på hur många år som helst och planerar inte att börja nu så de stannade kvar).
Har pyttelitemegamycket panik inför att skolan börjar imårrn, men vafan, det är ju bara typ...366 dagar kvar tills nästa sommarlov?
Så inte okej...men helt ärligt, jämfört med hur jag ser ut in this very moment är det här värsta modellbilden. Från Madame Taussads (jag ska inte ens låtsas att jag vet hur det stavas) i London.

Känslomässigt instabil?

Kom nyss på mig själv med att gråta framför ett Jim's värld-avsnitt. Hur känslomässigt instabil får man vara liksom?

Fall


Goooodmorgon!

Här får ni en snabb dagens outfit (jag kör all in på höstfärger känner jag) innan jag drar ut med kameran i högsta hugg!

krhnwek

Nu är jag hemma från en träning som resulterat i två nya vattenblåsor. Wiiiihooo!
Men det är skönt att röra lite på sig i alla fall!
Jag träffade aldrig Amanda idag, så det blev en lugn dag för mig. Rätt skönt det med faktiskt.
Nu ska jag mysa framför TVn, sen ska jag försöka vända dygnet rätt...

Blurry dreams

Ni kommer att få se mååånga fjäder-bilder i framtiden kan jag säga...

Mooooooornin'!

Goooodmorgon sunshines!
Idag ska jag till barndomsvännen Amanda, ska bli jättekul att ses!
Sen är det träning ikväll igen, känns sådär med en öppen vattenblåsa på foten faktiskt, men det går nog bra.
Måste verkligen få igång kreativiteten genom att börja fota igen också...aja, skriver senare, ha det bäst!

Jo, jag vet...

...uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna. Men jag menar, hallå?? Det är sista veckan (det tar emot att skriva, men så är det), och jag har bättre saker för mig.
När skolan sen startar antar jag att uppdateringen kommer att förbättras. Jag behöver ju någonstans där jag kan klaga, och vad passar då bättre än en blogg??
Anyway, jag har laddat upp med nya foton som väntar på redigering, så jag ska försöka lägga in dem inom den närmaste tiden (det här är ju trots allt en fotoblogg!).

lknrdhglksvd

Som starrt på dagen får ni en mucho sexig dubbelhake-bild på mig.
Snart kommer Nora hit, ska bli skitkul att träffa henne igen!
Juste, nu är min drömfångare uppe, alltså där den ska sitta, tillsammans med en beatles-poster från Sanna. Ni frå lite bilder på det sen.
Nu är Nora här, skriver mer sen!

Min första videoblogg!

Herregud är allt jag har att säga...inte okej...men ja, jag har ju lovat er en videoblogg, och här har ni den!

Så himla fin!

Älskar drömfångaren som jag beställde från tradera! Killen som sålde den ägen wintenshop.se, sjukt billiga drömfångare (finns hur många som helst), mobilfodral som är to die for och en massa fejkpiercingar som jag lätt ska ta en närmare titt på!
Fick även ett par grymt snygga posters av Sanna idag (eller ja, fick låna...eftersom att hon "lånat" min favvo-bh som jag aldrig kommer att få tillbaka, är det väl inte mer en rätt att jag snor hennes posters?) som ska upp på mina redan rätt överfulla väggar.
Äh vafan, more is less enligt mig så det blir nog bra!

Påväg till träningen

Slänger in en snabb mobilblogg medan jag väntar på Sanna! Idag har jag träffat Tove och gjort ett misslyckat försök till en videoblogg som jag ska publicera senare. Så där har ni något att se fram emot. Ha det bäst så länge!

Baby, don't cry

Störda bilder börjar bli min grej känner jag...

Gooood morgon!

Jag tänkte slänga in en snabb (+suddig) dagens outfit innan jag fortsätter att lyssna igenom kent-låtar på youtube. Ja, jag har fått ett nytt beroende.
Idag ska jag träffa min barndomskompis från USA, hur kul som helst. Så ni får ha en bra dag, ikväll ska jag försöka lägga in en videoblogg också (någongång måste ju min video-oskuld försvinna).
Ha det bäst sålänge!

Hänt idag?

Inte mycket, hade tänkt lägga upp en videoblogg, men ser för jävlig ut så för att ni ska slippa bli synmisshandlade struntar jag i det. You're welcome.
Jag har städat på eget initiativ (vet inte ens hur det stavas, märks det att "eget initiativ" inte är min grej eller?), lyssnat massor på Kent (ny kärlek på g känner jag) och kollat runt lite på gymnasier.
Rätt najs dag när man inte orkar göra någonting, men imorgon händer det grejer igen!
Tänker inte slösa bort sista sommarlovsveckan på att inte göra någonting...

Obsessions

Dessa får räcka så länge. Kommer ihåg att jag lyssnade på Kent för ett par år sen...hur fan tänkte jag när jag slutade? Så grymma!

Dream

Nu ska jag äta innan jag drar till Manda, ska sova där ikväll. Eller ja, med henne får man knappt sova någonting och när man väl somnat vill hon gå på promenad...mupp. Men det blir skitmysigt, så ni får också ha en bra kväll!

Gissa vem som har beställt en drömfångare??

JAG! Sista pusselbiten i rummet!
Har också blivit medlem på bloggerfy, videofy me och bubbleroom, så nu jävlar ska det tjänas pengar!
Annars har det inte hänt så mycket idag, joggade 6,5 km på förmiddagen så nu kan jag tjocka i mig onyttigt hela kvällen utan att få dåligt samvete.
Ja, så funkar min logik...


Svar på ett par kommentarer

Här har ni svar på lite kommentarer utan avsändare!


vanna om Hemma! (←min lilla kusin)

heej emma hur mår du<3<3<3<3:):)

Hej sötnos! Jag mår bra, saknar er massor! ♥


Anonym om Hemma! (←alltså inlägget med mig i våtdräkten anpassad för 10-åringar...god dammit vad jag var sexig i den)

Gift dig med mig?

Anytime baby!


Q om Ny design!

Vem är den här Axel? Han verkar tjockt söt <3 får man lägga på han?

Hah, har en känsla av att det ha varit Axel som skrev den kommentaren...? Men, Axel är absolut...tjockt söt, så det är bara att haffa! ;)

Hiding in the bushes


Loving you

Har hittat en drömfångare som ser ut exakt som den på bilden. Så just nu är jag glad, den skulle se så fin ut i mitt rum!
Från we♥it. Känns onödigt att ens skriva det numera, eftersom att nästan all min inspo kommer därifrån.

lknsrgwnvse

Jag och mamma åkte en snabbis till Barkaby och handlade fotbollsskor (ena dobben har ramlat av. Antar att det blir så med skor som kostar under 500-lappen...). Det blev ett par i läder, så sjukt sköna.
Sen köpte jag en hattlåda till mitt rum också (ser mycket bättre ut än det låter) för mina sista slantar. Nej då, lite pengar har jag kvar.
Jag har satt upp lite bokstäver på väggen också, så nu fattas bara en riktigt snygg drömfångare!
Har precis varit barnvakt och nu ska jag träffa Sofia för första gången på alldeles för lång tid.
Ha en bra kväll!

Hiding from the snow


Ny design!

Nu är designen till Three caballeros klar, om nu inte Axel vill ha ännu fler ändringar...jobbig jävel det där (och ja, jag känner honom, just därför är det okej att kalla honom jobbig...och jävel).
Han verkade nöjd i alla fall, det är ju huvudsaken.
Nu är min första design med three caballeros på times square färdig, tror inte att många kan skryta med det!

I'm off

Nu drar jag till stan med finaste Sanna. Känns lite halvjobbigt att jag inte får shoppa bara (ska leka duktig och spara lite...good luck liksom).
Ikväll blir det träning också, herregud vad jag ska vara duktig idag. Sååå nu sticker jag, ha en grym dag!

So true...

Kunde inte sagt det bättre själv...snodd härifrån!

Inspo

Hur underbara bilder?? Från weheartit.com (var annars liksom?).

okrarintebrymigomrubrikidag.se

Har spenderat natten med Sanna och Manda, och idag har jag varit med Manda hela dagen. Vill spendera så mycket tid som möjligt med min bejbi innan hon åker till Mallorca eller Malta eller vad det nu var hon skulle (är inte världens bästa lyssnare...), därav den dåliga uppdateringen.

Nu är det klart!

Åååh det känns mycket bättre med den nya möbleringen och alla nya saker ( jag har en isbjörnspäls!
Har velat ha en sån sen jag var typ...åtta år!). Nackdelen är att ni inte vet hur mitt rum såg ut innan...aja, här har ni lite bilder!
Vet inte om jag ska behålla fåglarna på väggen än...juste, ett tips; om du inte vet hur man ritar en fågel, försök inte att göra det. Jag gjorde det misstaget och nu ser mina fåglar ut som flygande näbbdjur.

Godmorgon!

Vet inte hur många som är vakna...antagligen bara jag...
Jag och mamma ska till IKEA idag, handla lite saker till rummet.
Fifan vad jag känner mig mobbad nu som ska till IKEA klockan tio på morgonen.
Ikväll blir det träning (jag kommer dö, har knappt tränat alls de senaste två veckorna) och efter det ska Manda sova här!

Cabbell street, London


I need a change

Dagens har spenderats med att möblera om rummet; ut med det gamla och in med det nya!
Eller ja, så mycket nytt blev det inte, men imårrn tar jag och mamma en snabbis in till Barkaby och handlar det sista från IKEA, hemtex och rusta!
Mamma var (och är kanske fortfarande) tveksam till den nya möbleringen, men jag gilla't!
Har även varit lite kreativ...ja, ni får se senare!
Fick just ännu fler idéer som jag vill påbörja nununu, men det får nog räcka för idag tror jag...

Why make things harder?

Mhm så ödet kände att min syster kunde få det fina håret plus apsnygga fräknar...tack för den liksom.

Emmas new bff

Idag har jag varit duktig; kollat gymnasieskolor, rensat lådor, haft värsta snacket med Manda och mätt lite i mitt rum inför omöbleringen av mitt rum (förhoppningsvis).
Jag hade tänkt ta en joggingtur (därav sport-bhn), men det började spöregna så jag antar att ödet var att jag skulle stanna hemma och tjocka i mig chips.
Inte mig emot...
Nu väntar lite fotoredigering!

Dagens outfit

Medan Maja har sin vilda trettonårsfest (aka filmkväll med kompisar) sitter jag och tittar på the tourist med föräldrarna. Vildfredag.se
Ögonen gör fortfarande ont och ja, jag ser fortfarande ut som en mullvad, men förhoppningsvis växer mina ögon tillbaka efter lite sömn inatt.
Idag har jag fotat lite tillsammans med min syster. Den tjejen är kanske inte den bästa fotografen om jag säger så...
Bilderna kommer senare, här har ni dagens outfit sålänge!

Who am I?


Mårrnmårrn

Vad är grejen med att mina ögon försvunnit??
De verkar ha svullnat igen eller något, jag ser ut som en hög mullvad...
Borde nog ta det lugnt idag, gå ut och fota lite och kanske måla lite.
Fifan vad skönt!
Först väntar dock amerikanskepankakor med sirap!
Det kanske blir en bra dag trots mina mullvadsögon?
Men holy crap vad mina ögon ser cp ut...

Walking the streets of London


Hemma!

Känns rätt skönt att vara hemma, trots att jag haft ett par skitmysiga dagar med Sanna! Vi har åkt vattensnowboard efter båten, åkt gummiring (åh herregud vad jag garvade åt Sanna...), badat och försökt göra stuvade makaroner.
Nu väntar Spartacus och så ska jag försöka sätta ihop en bloggdesign.
Juste, har ni sett "Fråga mig"-rutan till höger?
Där kan ni skicka både frågor och mejl, bra va?
Här har ni en mucho sexig bild på mig i en våtdräkt anpassad för 10-åringar...snacka om att allt pressades in...


Keep together - Tyler Ward and The CO